Informație

Introducere

Privind în mod special pe piața germanofonă, este evident că unele produse sau servicii din Moldova deseori nu sunt reprezentate și ușor de găsit. Dar noi, de la hamoso, suntem convinși că există o mulțime de afaceri și potențial de piață pentru diverse produse și / sau servicii din Moldova.

Prin urmare, dorim să vă sprijinim pentru a plasa produsul sau serviciile moldove pe piața germană, austriacă și / sau elvețiană (inclusiv Liechtenstein). Nu vă putem garanta 100% că vă găsiți piețele cu succes, dar vă putem asigura că suntem pasionați să muncim din greu pentru a face lucrurile posibile și pentru a obține acces la piață pentru afacerea dvs.

Despre munca și serviciile noastre

În general, suntem o agenție comercială care se ocupă de piața germanofonă și aceasta în interacțiune cu țările din Europa Centrală-de Est și de Sud-Est. Cu alte cuvinte, dacă faceți afaceri din Moldova și dacă aveți un produs sau un serviciu pe care doriți să îl scoateți pe piața germană, austriacă, elvețiană și / sau Liechtensteiniană, atunci suntem partenerul și intermediarul dvs. adecvat care vă poate susține să furnizați intrarea pe piață germanofonă.

Accesăm diferite canale de distribuție, cum ar fi comerțul electronic, vânzarea cu amănuntul, angro, rețele de socializare, etc., cu scopul de a ajunge la clienți și cumpărători pentru produsul sau serviciul dvs. Ca serviciu aferent, vă putem oferi chiar propria noastră piață online (platformă de e-shop). De fapt, această piață online este pur și simplu un loc în care puteți avea acces rapid la noi clienți, și nu numai, dar mai ales din lumea germanofonă. Alte servicii afiliate pe care le oferim, se pot concentra pe stabilirea rețelelor de socializare în limba germană, îmbunătățirea relațiilor dvs. publice, colectarea informațiilor necesare etc.

Prețuri

Pentru principalul nostru serviciu axat pe furnizarea intrării pe piață pentru produse și servicii, lucrăm pe bază de succes. Aceasta înseamnă că vom începe să vă taxăm numai atunci când putem plasa cu succes produsul / serviciul dvs. pe o piață sau să încheiem o afacere între dvs. și un client (companie). Pentru alte servicii afiliate, pe care le oferim, vor exista costuri specifice, însă acest lucru depinde de solicitarea dvs. specială..

În consecință, nu numai, dar suntem foarte potriviți pentru startup-uri, companii mici și mijlocii, cu bugete gestionabile și mai mici. Vă rugăm, contactați-ne pentru mai multe informații.

Informatii suplimentare

Pe site-ul nostru aici, puteți găsi câteva informații suplimentare, dar aceste informații sunt disponibile în prezent numai în limba engleză. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați. Cea mai bună modalitate de a ajunge la noi este prin e-mail, formular de contact sau telefon (apelul gratuit prin Whatsapp sau Viber este posibil). Dacă preferați Skype sau Zoom, nicio problemă, atunci doar să ne anunțați.

Dacă doriți să ne contactați în limba maternă, atunci vă rugăm să folosiți formularul de contact de mai jos sau să ne scrieți un e-mail. Colegii noștrii vorbitori de limba moldovenească vor reveni la dvs. cât mai curând. Așadar, nu ezitați să discutați cu noi și haideți să cooperăm pentru a găsi cea mai bună cale pentru ca afacerea dvs. să acceseze piața de germanofonă!

Contact

Sunați-ne

+41 (0) 79 457 18 10

E-mail

info@hamoso.com

Sunați-ne

+41 (0) 79 457 18 10

Formular de contact

Trimitere

Social media

InstagramPinterest