Információ

Bevezetés

Ha kifejezetten a német nyelvű piacot vizsgáljuk, nyilvánvaló, hogy egyes magyarországi termékek vagy szolgáltatások gyakran nincsenek képviselve és nehezen találhatók meg. De nekünk a hamoso-nál meggyőződésünk, hogy sokféle üzleti és piaci potenciál létezik a különféle magyarországi termékek és / vagy szolgáltatások számára.

Ezért szeretnénk támogatni Önt, hogy a magyarországi termékeit vagy szolgáltatásait a német, osztrák és / vagy svájci piacra (Liechtensteint is beleértve) forgalomba hozza. Nem garantálhatjuk, hogy sikeresen megtalálja a fogyasztási területet, de biztosíthatjuk Önt, abban hogy szenvedélyesen dolgozunk azon, hogy lehetővé tegyük a dolgokat és, hogy az Ön vállalkozását piacra juttassuk.

Munkainkról és szolgáltatásainkról

Rendszerint kereskedelmi ügynökség vagyunk, amely a német nyelvű piaccal foglalkozik, illetve a közép-keleti és délkelet-európai országokkal együttműködve. Más szavakkal: ha Magyarországon vállalkozik, és van olyan terméke vagy szolgáltatása, amelyet a német, osztrák, svájci és / vagy liechtensteini piacra szeretné helyezni, akkor mi vagyunk a megfelelő üzlettársa, aki támogatni tudja Önt és biztosítsa belépését a német nyelvű piacra.

Különböző terjesztési csatornákhoz férünk hozzá, mint például az e-kereskedelem, a kiskereskedelem, a nagykereskedelem, a közösségi média stb. Annak érdekében, hogy elérjük az Ön termékének vagy szolgáltatásának vásárlóit és vevőit. Összefüggő szolgáltatásként akár saját online piacunkat (e-shop platformot) is kínálni tudjuk Önnek. Valójában ez az online piac csupán egy olyan hely, ahol gyorsan hozzáférhet új ügyfelekhez, és nem csak, de különösen a német nyelvű közönséghez. Egyéb összefüggő szolgáltatások, melyeket kínálni tudunk, a közösségi média német nyelvű létrehozása összpontosul, fejlesztve az Ön kapcsolatszervezését, szükséges információkat gyűjtve, stb.

Árazás

A termékek és szolgáltatások piacra lépésének biztosítására összpontosító fő szolgáltatásunk esetében siker alapon dolgozunk. Ez azt jelenti, hogy csak akkor kezdjük meg a számlázást, ha sikeresen forgalomba tudjuk hozni termékét / szolgáltatását, vagy ha meg tudjunk kötni a megállapodást Ön és egy ügyfél (vállalat) között. Egyéb kapcsolódó szolgáltatások esetén, melyeket kínálunk, külön költségek merülhetnek fel, de ez az Ön speciális kérésétől függ.

Következésképpen igen csak alkalmasak vagyunk kezdő vállallkozások, kis- és középvállalkozások számára, kezelhető és kisebb költségvetéssel. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért.

További információk

Az itt található weboldalunkon további információ található, de ezek az információk jelenleg csak angol nyelven érhetők el. Ha további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot. A legmegfelelőbb módszerek amelyen keresztül elérhet minket: e-mailben, kapcsolatfelvételi űrlapon vagy telefonon keresztül (ingyenes hívás lehetséges a Whatsapp vagy Viber segítségével). Ha inkább a Skype vagy a Zoom kedvező Ön számára, nincs probléma, csak közölje velünk.

Ha anyanyelvén szeretne kapcsolatba lépni velünk, kérjük, használja az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy írjon nekünk e-mailt. Magyarul beszélő munkatársunk a lehető leghamarabban kapcsolatba lép Önnel. Tehát ne habozzon, és működjünk együtt, hogy megtaláljuk vállalkozása számára a legjobb módot a német nyelvű piacra lépéshez!

Kapcsolat

Hívjon minket

+41 (0) 79 457 18 10

E-mail

info@hamoso.com

Hívjon minket

+41 (0) 79 457 18 10

Kapcsolatfelvételi űrlap

Elküld

Közösségi média

InstagramPinterest