informacije

Uvod

Pri pregledu nemško govorečega trga je hitro razvidno, da nekateri izdelki ali storitve iz Slovenije niso zastopani in jih posledično ni mogoče najti. Mi pri Hamoso smo prepričani, da imajo različni izdelki in/ali storitve iz Slovenije velik poslovni in tržni potencial.

Zato bi vas radi podprli in vam pomagali ponuditi vaše slovenske izdelke ali storitve tudi na nemškem, avstrijskem in/ali švicarskem trgu (vključno z Lihtenštajnom). Ne moremo 100% zagotoviti, da boste uspešno vstopili na te nove trge, a bodite prepričani, da trdo delamo in se močno trudimo, da vašemu podjetju omogočimo čim lažji dostop do teh trgov.

O našem delu in storitvah

Smo komercialna agencija, ki se ukvarja z nemško govorečim trgom v interakciji z državami iz Srednje-Vzhodne in Jugovzhodne Evrope. Z drugimi besedami, če vaše podjetje posluje iz Slovenije in zagotavlja izdelke ali storitve, ki bi jih radi ponudili tudi strankam na nemškem, avstrijskem, švicarskem in/ali lihtenštajnskemu trgu, potem smo zagotovo vaš primeren partner in posrednik, ki vas lahko podpre pri vašemu vstopu na nemško govoreči trg.

Dostopamo do različnih distribucijskih kanalov, kot so e-trgovine, trgovine na drobno, trgovine na debelo, socialna omrežja itd., kar pripomore pri doseganju potencialnih kupcev vašega izdelka ali storitve. Kot povezano storitev vam lahko ponudimo celo vaš lasten spletni trg (platforma v obliki e-trgovine). Pravzaprav je ta spletni trg preprosto prostor kjer lahko hitro dostopate do novih strank predvsem iz nemško govorečih držav. Druge povezane storitve, ki jih ponujamo, so lahko osredotočene na različne vidike poslovanja, odvisno od vaših želja. Poskrbimo lahko na primer za; vzpostavitev in vodenje strani vašega podjetja na socialnih omrežjih v nemškem jeziku, izboljšanje javnih odnosov, zbiranje potrebnih informacij itd.

Cena

V primeru naše glavne storitve, pri kateri se osredotočamo na zagotavljanje vstopa vaših izdelkov in storitev na tuji trg, delujemo na podlagi uspeha. To v praksi pomeni, da vam bomo začeli zaračunavati šele, ko bomo vaš izdelek/storitev uspešno uvrstili na trg oziroma sklenili posel med vami in kupcem (podjetjem). Pri nekaterih drugih sorodnih storitvah, ki jih prav tako ponujamo pa bodo stroški specifični in določeni vnaprej a odvisni predvsem od vaših posebnih zahtev.

Tako smo zelo primerni za startup ter mala in srednje velika podjetja z obvladljivimi in manjšimi proračuni. Prosimo, da nas kontaktirate za več informacij.

Dodatne informacije

Tukaj na naši spletni strani lahko najdete tudi nekaj ostalih informacij, vendar so trenutno na voljo le v angleškem jeziku. V primeru, da imate dodatna vprašanja, nas preprosto kontaktirajte in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Najbolje, da nas kontaktirate preko e-pošte, kontaktnega obrazca ali telefona (možen je brezplačen klic prek Whatsappa ali Viberja). Če vam slučajno bolj odgovarja Skype ali Zoom, je možna tudi ta opcija, le sporočite nam vnaprej.

Če nas želite kontaktirati v maternem jeziku, vas naprošamo, da uporabite spodnji kontaktni obrazec oziroma nam pošljete e-sporočilo. Naša slovensko govoreča oseba vam bo odgovorila v najkrajšem možnem času. Zato ne odlašajte in vstopite v stik z nami, da skupaj poiščemo najboljši način za vstop vašega podjetja na nemško govoreči trg!

Kontakt

Pokličite nas

+41 (0) 79 457 18 10

Elektronska pošta

info@hamoso.com

Pokličite nas

+41 (0) 79 457 18 10

Kontaktni obrazec

Oddaj

Družbeni mediji

InstagramPinterest