Informacije

Uvod

Posmatrajući konkretno tržište njemačkoga govornog područja, očito je da su određeni proizvodi i usluge iz Crne Gore često slabo predstavljeni, i teško ih je pronaći. Ali mi, iz Hamoso-a, smo ubijeđeni da postoji mnogo poslovnog i marketinškog potencijala za razne proizvode i/ili usluge iz Crne Gore.

Stoga, željeli bismo Vas podržati u postavljanju svojih crnogorskih proizvoda na njemačko, austrijsko, i/ili švajcarsko tržište (uključujući Lihtenštajn). Nije moguće 100% garantovati da ćete uspješno pronaći potražnju, ali vas možemo uvjeriti da smo radi da vrijedno radimo na omogućavanju i otvaranju pristupa vašem poslu na tržište.

O našem radu i uslugama

Uopšteno, mi smo marketinška agencija koja se bavi tržištem njemačkoga govornog područja, u interakciji sa zemljama Srednje i Jugoistočne Evrope. Dakle, drugim riječima, ukoliko poslujete iz Crne Gore, i imate proizvod ili uslugu koju biste željeli postaviti na njemačko, austrijsko, švajcarsko, ili lihtenštajnsko tržište, onda smo mi pravi partner i posrednik za vas, koji će vas podržati da se vaše poslovanje predstavi njemačkome govornom području.

Imamo pristup raznim distributivnim sredstvima kao što je elektronska trgovina, maloprodaja, veleprodaja, društvene mreže, itd. sa ciljem dostizanja do većeg broja mušterija. Kao srodnu uslugu takođe vam možemo pružiti i vašu vlastitu elektronsku (online) prodavnicu (e-shop). Ova elektronska prodavnica je zapravo jednostavno vaše mjesto gdje možete brzo i lako imati pristup novim mušterijama, uglavnom, ali ne i isključivo, sa njemačkoga govornog područja. Takođe pružamo i dodatne usluge poput ovih, kao što je usredsređivanje na društvene mreže na njemačkome jeziku, poboljšanje javnih odnosa, prikupljanje potrebnih informacija, itd.

Cijena

Što se tiče naše glavne i osnovne usluge, koja se fokusira na pružanju ulaska vaših proizvoda i usluga na tržište, mi radimo na bazi uspjeha. To znači da počinjemo naplaćivati tek onda kada uspješno postavimo vaš proizvod/uslugu na tržište, ili sklopimo ugovor između vas i mušterije (kompanije). Za neke dodatne srodne usluge koje pružamo postoje određeni troškovi, ali to zavisi od vaših konkretnih zahtjeva.

Stoga, mi smo, ali ne i isključivo, veoma pogodni za mlade, tek osnovane kompanije, kompanije male i srednje veličine sa manjim budžetima. Molimo vas, budite u kontaktu sa nama za više informacija.

Dodatne informacije

Ovdje, na našoj veb-stranici možete pronaći više informacija, ali su te informacije trenutno dostupne samo na engleskome jeziku. Ukoliko imate dodatne zahtjeve, molimo vas kontaktirajte nas. Najbolji način da nas kontaktirate jeste preko imejla, kontaktne forme, ili telefona (“Whatsapp” ili “Viber”, ukoliko je to moguće). A, ukoliko preferirate “Skype” ili “Zoom” nema problema, obavijestite nas.

Ukoliko nas želite kontaktirati na svome maternjem jeziku, onda, molimo vas, koristite kontaktnu formu ispod, ili nam napišite imejl. Naš operater na crnogorskome jeziku će vas kontaktirati u najskorijem roku. Stoga, ne oklijevajte kontaktirati nas  da zajedno sarađujemo i pronađemo najbolji način ostvarivanja vašega poslovanja na njemačkome tržištu!

Kontakt

Pozovi nas

+41 (0) 79 457 18 10

E-mail

info@hamoso.com

Pozovi nas

+41 (0) 79 457 18 10

Kontaktna forma

Pošalji

Društveni mediji

InstagramPinterest