информације

Увод

Посматрајући конкретно тржиште немачког говорног подручја, очито је да су одређени производи и услуге из Србије често слабо представљени, и тешко их је пронаћи. Али ми, из Hamoso-а, смо убеђени да постоји много пословног и маркетиншког потенцијала за разне производе и/или услуге из Србије.

Стога, желели бисмо да Вас подржимо да поставите своје српске производе на немачко, аустријско, и/или швајцарско тржиште (укључујући Лихтенштајн). Није могуће 100% гарантовати да ћете успешно пронаћи потражњу, али вас можемо уверити да смо ради да вредно радимо на омогућавању и отварању приступа вашем послу на тржиште.

О нашем раду и услугама

Уопштено, ми смо маркетиншка агенција која се бави тржиштем немачког говорног подручја, у интеракцији са земљама Средње и Југоисточне Европе. Дакле, другим речима, уколико послујете из Србије, и имате производ или услугу коју бисте желели да поставите на немачко, аустријско, швајцарско, или лихтенштајнско тржиште, онда смо ми прави партнер и посредник за вас, који ће вас подржати да се ваше пословање представи немачком говорном подручју.

Имамо приступ разним дистрибутивним средствима као што је електронска трговина, малопродаја, велепродаја, друштвене мреже, итд. са циљем достизања до већег броја муштерија. Као сродну услугу такође вам можемо пружити и вашу личну електронску (онлајн) продавницу (e-shop). Ова електронска продавница је заправо једноставно ваше место где можете брзо и лако имати приступ новим муштеријама, углавном, али не и искључиво, са немачког говорног подручја. Такође пружамо и друге услуге попут ових, као што је усредсређивање на друштвене мреже на немачком језику, побољшање јавних односа, прикупљање потребних информација, итд.

Цена

Што се тиче наше главне и основне услуге, која се фокусира на пружању уласка ваших производа и услуга на тржиште, ми радимо на бази успеха. То значи да почињемо да наплаћујемо тек онда када успешно поставимо ваш производ/услугу на тржиште, или склопимо уговор између вас и муштерије (компаније). За неке додатне сродне услуге које пружамо постоје одређени трошкови, али то зависи од ваших конкретних захтева.

Стога, ми смо, али не и искључиво, веома погодни за младе, тек основане компаније, компаније мале и средње величине са мањим буџетима. Молимо вас, будите у контакту са нама за више информација.

Додатне информације

Овде, на нашој веб-страници можете пронаћи више информација, али су те информације тренутно доступне само на енглеском језику. Уколико имате додатне захтеве, молимо вас контактирајте нас. Најбољи начин да нас контактирате јесте преко имејла, контактне форме, или телефона (“Whatsapp” или “Viber”, уколико је то могуће). А, уколико преферирате “Skype” или “Zoom” нема проблема, обавестите нас.

Уколико желите да нас контактирате на свом матерњем језику, онда, молимо вас, користите контактну форму испод, или нам напишите имејл. Наш оператер на српском језику ће вас контактирати у најскоријем року. Стога, не оклевајте да нас контактирате, и хајде да сарађујемо и пронађемо најбољи начин да се ваше пословање оствари на немачком тржишту!

Контакт

Позови нас

+41 (0) 79 457 18 10

Емаил

info@hamoso.com

Позови нас

+41 (0) 79 457 18 10

Контактна форма

Пошаљи

друштвени медији

InstagramPinterest