Informacije

Uvod

Posmatrajući konkretno tržište njemačkog govornog područja, očito je da su određeni proizvodi i usluge iz Bosne i Hercegovine često slabo predstavljeni, i teško ih je pronaći. Ali mi, iz Hamoso-a, smo ubijeđeni da postoji mnogo poslovnog i marketinškog potencijala za razne proizvode i/ili usluge iz Bosne i Hercegovine.

Stoga, željeli bismo Vas podržati u postavljanju svojih proizvoda iz Bosne i Hercegovine na njemačko, austrijsko, i/ili švicarsko tržište (uključujući Lihtenštajn). Nije moguće 100% garantirati da ćete uspješno pronaći potražnju, ali vas možemo uvjeriti da ćemo vrijedno raditi na omogućavanju i otvaranju pristupa vašem poslu na tržište.

O našem radu i uslugama

Uopšteno, mi smo marketinška agencija koja se bavi tržištem njemačkog govornog područja, u interakciji sa zemljama Srednje i Jugoistočne Europe. Dakle, drugim riječima, ukoliko poslujete iz Bosne i Hercgovine, i imate proizvod ili uslugu koju biste željeli postaviti na njemačko, austrijsko, švicarsko, ili lihtenštajnsko tržište, onda smo mi pravi partner i posrednik za vas, koji će vas podržati da se vaše poslovanje predstavi njemačkom govornom području.

Imamo pristup raznim distributivnim sredstvima kao što je elektronska trgovina (e-commerce), maloprodaja, veleprodaja, društvene mreže, itd. sa ciljem dostizanja do većeg broja mušterija. Kao srodnu uslugu također vam možemo pružiti i vašu vlastitu elektronsku (online) prodavnicu (e-shop). Ova elektronska prodavnica je zapravo jednostavno vaše mjesto gdje možete brzo i lako imati pristup novim mušterijama, uglavnom, ali ne i isključivo, sa njemačkog govornog područja. Također pružamo i dodatne usluge poput ovih, kao što je usredsređivanje na društvene mreže na njemačkom jeziku, poboljšanje javnih odnosa, prikupljanje potrebnih informacija, itd.

Cijena

Što se tiče naše glavne i osnovne usluge, koja se fokusira na pružanju ulaska vaših proizvoda i usluga na tržište, mi radimo na bazi uspjeha. To znači da počinjemo naplaćivati tek onda kada uspješno postavimo vaš proizvod/uslugu na tržište, ili sklopimo ugovor između vas i mušterije (kompanije). Za neke dodatne srodne usluge koje pružamo postoje određeni troškovi, ali to zavisi od vaših konkretnih zahtjeva.

Stoga, mi smo, ali ne i isključivo, veoma pogodni za mlade, tek osnovane kompanije, kompanije male i srednje veličine sa manjim budžetima. Molimo vas, budite u kontaktu sa nama za više informacija.

Dodatne informacije

Ovdje, na našoj web-stranici možete pronaći više informacija, ali su te informacije trenutno dostupne samo na engleskom jeziku. Ukoliko imate dodatne zahtjeve, molimo vas kontaktirajte nas. Najbolji način da nas kontaktirate jeste preko email-a, kontaktne forme, ili telefona (“Whatsapp” ili “Viber”, ukoliko je to moguće). A, ukoliko preferirate “Skype” ili “Zoom” nema problema, obavijestite nas.

Ukoliko nas želite kontaktirati na svome maternjem jeziku, onda, molimo vas, koristite kontaktnu formu ispod, ili nam napišite email. Naš operater na bosanskom jeziku će vas kontaktirati u najskorijem roku. Stoga, ne oklijevajte kontaktirati nas  da zajedno sarađujemo i pronađemo najbolji način ostvarivanja vašega poslovanja na njemačkom tržištu!

Kontakt

Pozovi nas

+41 (0) 79 457 18 10

E-mail

info@hamoso.com

Pozovi nas

+41 (0) 79 457 18 10

Kontaktna forma

Pošalji

Društveni mediji

InstagramPinterest